Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.04.2011 09:44 - Мода за............бебета!
Автор: bremenna Категория: Тя и той   
Прочетен: 2238 Коментари: 0 Гласове:
1



Със сигурност откакто се е родило вашето малко слънце сте намалили разходите си за дрехи, ако не сте ги и ограничили до минимум. Ако вие имате 5 рокли, дъщеричката ви има поне 15. Ако мъжът ви има 3 ризи, в гардеробчето на малкия ви палавник има 6.... И така до безкрай.

Всеки родител иска най-доброто за своето съкровище и след идването му на бял свят 90% от разходите за дрехи се правят за дрешки на мъничето. И докато голяма част от нас трябва да избират между евтино, скъпо и качествено и скъпо, качествено, модерно, то има мами, за които единственият приемлив вариант е скъпо+ качествено+ модерно. За какво иде реч? За тези мами, които държат бебчето им да е винаги в крак с последните модни тенденции.
Да, наистина! Оказва се, че мода за бебета съществува!

Модните тенденции за 2011г. при бебешкото облекло не се покриват много с тенденциите за конфекция за големи.

За момиченца:

Роклички
Актуални тази година са рокличките тип Жаклин Кенеди - с деликатни панделки под гърдите, с един или два реда декоративни копчета отпред, с деколте тип лодка, с леко паднали ръкави или с дебели презрамки. Предпочитаните материи ( колкото и неествено да е за мен) са вълна за зимата и лен за лятото. Рокличките, разбира се, трябва да се подбират с подплата от естествена материя.
image
Блузки
За тази година блузките с къдрички не са подходящи. Те са заменени от изглеждащите по-строго и официално горни дрехи. Модерни са ризки с лек буфан ефект на ръкавите, набраните под гърдите, с басти на кръстчето, с деликатни якички.

За момченца

Панталонки
Модата на 70-те се завръща. Малкия мъж у дома ще е много актуален и модерен, ако го облечете в къси панталонки от деним или джинс, под които са обут 7/8 чорапки. Панталонките е желателно да са с по-малко джобове, защото модата на рибарските панталони отдавна е отминала.
Ризи
Макар да не са никак удобни за малко детенце, ризите са особено популярни в модните среди. Всеки господин на възраст до училищна възраст трябва да има поне две ризи в гардероба. Едната, според модните тенденции, трябва да е карирана, а другата може да е в по-свободен стил - с щампи, рисувани герои, апликации.

Моряшката мода
Трендът на трендовете на 2011г. е моряшкият десен. Шапки, тенистки, панталонки, гащеризончета, панталонки, роклички..... всичко трябва да е в моряшки десен. Актуални са освен съчетанията на тъмно синьо, бяло и червено и раетата в тези цветове, както и десени/ щампи/ бродерии на лодки, чайки, палми, рулове, котви, миди.... Всичко свързано с морето е модерно!
image
image

Бодита
Тази година са особено актуални бебешки бодита с щампирани различни текстове. Най-модерни са текстове от сорта на „Момиченцето на татко”, „Слънчицето на мама”, „Обичам мама и тати” и каквото още се сетите.
image
Шапки
Типичните бебешки шапчици с къдрички и дантелки вече са аут от гардероба. За да сте в крак с модата, трябва да купите на вашето слънчици шапка тип френска барета за зимата, като вариантите за материя са кадифе, деним, плюш, рипсен джинсов плат или плетка. За лятото най-модерни са ленът и денимът.

И без значение дали детенцето ще е облечено в деним или лен, в модерна рокличка или обикновени ританки и боди, най-важното е да се чувства комфортно, материите, в които го обличате да не му правят алергии и...... мама да харесва стила на обличане.


Тагове:   мода,   тенденции,   бебе,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bremenna
Категория: Тя и той
Прочетен: 116671
Постинги: 33
Коментари: 45
Гласове: 18
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930